TruckLink App tijdens ICT & Logistiek beurs

Tijdens de ICT & Logistiek beurs kunt u een demonstratie zien van Simacan Control Tower met data uit de TruckLink App.

Optimizers presenteert op hun stand de TruckLink App: zonder boordcomputer zaken doen met de grootste verladers van de Benelux. TruckLink is een Android App die uw chauffeur zonder backoffice of boardcomputer aansluit op Simacan Control Tower.

TruckLink levert realtime Track & Trace informatie van al uw vrachtwagens. De data-interval van één minuut en automatische geofencing zorgt ervoor dat u geen beweging mist in Simacan Control Tower.

Presentatie TruckLink

Kom tijdens de ICT & Logistiek beurs 2015 naar een demonstratie over TruckLink:
– woensdag 11 november, om 15:00 uur
– vrijdag 13 november, om 15:00 uur
op de stand van Optimizers (Hal 8, Stand D047, Jaarbeurs Utrecht).

Bekijk uw eigen route tijdens de presentatie

Tijdens de TruckLink demonstratie kunt u de route zien die u zelf naar de beurs gereden hebt. Met uw vertrekpunt als “laadadres” en Jaarbeurs Utrecht als “losadres”. Voor uw bezoek activeert u kosteloos en geheel vrijblijvend de TruckLink App. Meld u nu aan via onderstaande link!

Aanmelden

U kunt zich tot 6 november aanmelden voor een van de twee presentaties. Of maak een afspraak voor een demonstratie buiten deze tijden.

Aanmelden voor de TruckLink presentatie

Toegang tot de ICT & Logistiek beurs is gratis. Registreer nu uw gratis toegangskaart via www.ict-en-logistiek.nl.

ICT & Logistiek vindt gelijktijdig plaats met Logistica, de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Met uw gratis bezoekersbadge voor ICT & Logistiek heeft u ook gratis toegang tot Logistica.