TransportLAB Hackathon 1 t/m 14 juni

Doe mee aan de TransportLAB Hackathon van 1 t/m 14 juni en draag bij aan de ontwikkeling van logistiek in Europa!

Datainnovatie in transport en logistiek

Zonder transport geen economie. Van supermarkten, retailers en boerderijen tot musea: vrijwel alle bedrijven maken voor hun activiteiten dagelijks gebruik van transport. De reikwijdte van transport en logistiek is enorm. En daarmee ook de kans om dingen te verbeteren.

Online hackathon

De TransportLAB Hackathon is een online evenement. Het vindt plaats van 1 t/m 14 juni 2016. En het is uw kans om bij te dragen aan een meer efficiënte en ecovriendelijke wereld van transport en logistiek. Ontwikkel tijdens de hackathon praktische en bruikbare tools, dashboards of apps. Iedereen kan meedoen. Deelnemers kunnen zich inschrijven als individu of als groep.

Databronnen

Interessante operationele data wordt speciaal voor de hackathon beschikbaar gemaakt. En deze data kan gecombineerd worden met iedere soort publieke data! Bekijk de huidige lijst van databronnen die tijdens de hackathon gebruikt kunnen worden op https://community.transportlab.org/hackathon.

Performance, planning en visibility

De drie thema’s van het evenement zijn: Performance, Planning en Visibility. Voor de Top 3 deelnemers zijn er felbegeerde prijzen te winnen. Schrijf u nu in!

TransportLAB community platform

De hackathon is een initiatief van het TransportLAB Community Platform. Simacan sponsort het event, ondersteunt in de databronnen en neemt zitting in de expertjury.