Ontdek nieuwe Simacan Control Tower op ICT & Logistiek 2016

Onze vernieuwde Control Tower: 2-3 november in Jaarbeurs

Kom tijdens ICT & Logistiek in de Jaarbeurs (2 en 3 november 2016) naar de stand van Simacan. Daar presenteren wij de nieuwe Simacan Control Tower.

Registreer uw gratis toegangskaart

Waar vindt u Simacan? Hal 3, stand C107; Jaarbeurs Utrecht.

Monitoren, notificeren en oplossen tijdens de executie

Tijdens de uitvoering van transport draait alles om het hebben van genoeg informatie. Zicht op de ontwikkelingen is essentieel om afwijkingen op de planning op te vangen. De oplossing die u grip geeft op uw dagelijkse executie vindt u in de nieuwe Control Tower die Simacan 2 en 3 november op de beurs presenteert.

Grip op uitvoering van transport

Simacan Control Tower koppelt informatie uit uw bestaande systemen in een real-time overzicht waar u kunt monitoren, notificeren en oplossen. Communiceer direct met uw vervoerders, charters en opdrachtgevers via Simacan Control Tower. Grijp in om de executie bij te sturen en update alle partijen automatisch over de wijzigingen. Informeer ontvangers over verwachte aankomsttijden.

Gebruik in uw netwerktransport ons Arrival Display om op losadressen inzicht te geven over tijden en pieken van aankomend goederenverkeer. Maak in uw home delivery operatie gebruik van onze notificatieservice via e-mail, sms of whatsapp en breng ontvangers thuis op de hoogte hoe laat de bezorger arriveert.

Bezoek onze stand C107 in Hal 3

Reserveer nu voor gratis toegang tot ICT & Logistiek

We kijken er naar uit u te ontmoeten in Utrecht.