Bezoek Praktijktafel XTNT tijdens Nationaal Verkeerskundecongres 2016

Verkeersproblemen in de stad? Ff checken!

Praat donderdag 3 november mee over het analyseren van verkeersproblemen in de stad. Bij de praktijktafel Verkeersproblemen in de stad? Ff checken! van XTNT zal ook Paul Krijger van Simacan aanwezig zijn. De sessie is onderdeel van het Nationaal Verkeerskundecongres 2016 in Zwolle.

De actuele bereikbaarheid van uw gemeente in kaart

Wilt u op een snelle en efficiënte manier inzicht krijgen in de doorstroming in uw stadscentrum of de effecten van een verkeersmaatregel? Door het gebruik van Floating Car Data is dit zeer nauwkeurig en betrouwbaar inzichtelijk te maken. Hierin werkt XTNT samen met Simacan; XTNT zorgt voor het proces en de analyse en Simacan verzorgt de data en techniek.

Bezoek de praktijktafel van XTNT

Hoe we dat doen? Kom praten met XTNT op het Nationaal Verkeerskundecongres. In de praktijksessie van 14.05-14.40 uur laten Robbin Lankhuijzen, Jasper de Vries (XTNT) en Paul Krijger (Simacan) met voorbeelden zien hoe de gemeente Utrecht actueel inzicht heeft gekregen in de doorstroming van het verkeer in de binnenstad.


We ontmoeten u graag op het Nationaal Verkeerskundecongres 2016 donderdag 3 november in Zwolle.