Ontdek Connected DC’s tijdens Transport & Logistics in Rotterdam

Kom naar de beurs Transport & Logistics

Transport & Logistics staat op 29, 30 november en 1 december in Ahoy Rotterdam. Simacan vertelt op de beurs samen met Heembouw over Connected DC’s en de Mobiliteitsscan. Ontmoet ons op de stand van Heembouw (F102) en kom een lunchsessie bijwonen:

 

Connected DC’s en Control Tower

Door tijdens de bouw een distributiecentrum te voorzien van slimme software en sensoren, wordt de capaciteit van de docks optimaal benut. Het DC maakt een koppeling met de Simacan Control Tower, waardoor u als logistiek dienstverlener exact weet wanneer goederen worden geleverd, onvoorziene vertragingen in het verkeer meeberekend. Zo kan het transport op het Connected Distributiecentrum proactief worden bijgestuurd. In de stand van Heembouw hoort en ziet u meer hierover.
Reserveer nu voor de lunchsessie over Connected DC en Simacan Control Tower

Mobiliteitsscan

De Heembouw Gronddatabank geeft een overzicht van alle beschikbare bouwlocaties in Nederland voor bedrijfsruimten en kantoren. Door de ruim 125 miljoen m2 bouwgrond uit deze datatabank te combineren met gegevens uit de Mobiliteitsscan, ontwikkeld in samenwerking met Simacan, krijgen logistieke dienstverleners op zoek naar de ideale vestigingslocatie, optimaal inzicht in wat voor hen de beste plek is. Weten hoe het werkt? Schrijf u gratis in voor één van onze dagelijkse lunchsessies tijdens de beurs Transport & Logistics.
Registreer een plek voor de lunchsessie over de Mobiliteitsscan

Simacan en Heembouw presenteren gezamenlijk de lunchsessies over Connected DC’s en de Mobiliteitsscan. Bovendien is Simacan alle beursdagen aanwezig op de stand van Heembouw. u bent van harte welkom!